July 9 Sunday at 7:30 PM - 09:30 PM

Grupi nderkembetar performues i rokut: no longer music vjen ne PERMËT 08.07.17!

No Longer Music, si asnjehere e pare me pare; argetuese, energjike dhe muzike e fuqishme live ne drama dhe me efekte vizuale te ndritshme!"

08.07.17
19:30
Shëtitorja Odise Paskali
PERMËT