July 15 Saturday at 7:30 PM - 09:30 PM

Grupi nderkembetar performues i rokut: no longer music vjen ne LEZHË 15.07.17!

No Longer Music, si asnjehere e pare me pare; argetuese, energjike dhe muzike e fuqishme live ne drama dhe me efekte vizuale te ndritshme!"

15.07.17 
19:30 
Bashkia Lezhë 
LEZHË