July 16 Sunday at 7:30 PM - 09:30 PM

Grupi nderkembetar performues i rokut: no longer music vjen ne TIRANË 16.07.17!

No Longer Music, si asnjehere e pare me pare; argetuese, energjike dhe muzike e fuqishme live ne drama dhe me efekte vizuale te ndritshme!"

16.07.17  
9:30 
Sheshi Skanderbej 
TIRANË