July 18 Tuesday at 7:30 PM - 09:30 PM

Grupi nderkembetar performues i rokut: no longer music vjen ne <<<KORCË>> <<18.07.17>>>!

No Longer Music, si asnjehere e pare me pare; argetuese, energjike dhe muzike e fuqishme live ne drama dhe me efekte vizuale te ndritshme!"

18.07.17 
19:30
Pazari i Korçës  
KORCË