July 19 Wednesday at 7:30 PM - 09:30 PM

Grupi nderkembetar performues i rokut: no longer music vjen ne POGRADEC 19.07.17!

No Longer Music, si asnjehere e pare me pare; argetuese, energjike dhe muzike e fuqishme live ne drama dhe me efekte vizuale te ndritshme!"

19.07.17
19:30 
Sheshi i Qytetit (Odeon)  
POGRADEC